Saxofoon + bandles Jazzschool

Spelen in een jazzband én (nog meer) technieken leren op saxofoon. Dat is de combiles saxofoon bij de SKVR Jazzschool. Je krijgt een uur bandles met jouw eigen band door een vaste coach en daarnaast wekelijks saxofoonles. Dat betekent veel leren én veel optreden, binnen een half jaar sta je met jouw band op het podium.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 800,00
vanaf 21 jaar
€ 1.036,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 12 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

29-08-22 t/m 26-06-23
Robert van der Laarse

Spelen in een jazzband? Vanaf de eerste lesdag speel je bij de SKVR Jazzschool in een band met muzikanten op gelijk niveau. Het arrangement wordt daarbij per band aangepast op niveau en stijl. Met advies van de docent kom je altijd in de geschikte band voor jou!

Naast samenspel blijft er natuurlijk ook ruimte voor eigen muzikale en instrumentale ontwikkeling. Daarbij staat het (leren) improviseren centraal. Tijdens het seizoen werk je aan timing, samenspel, vormbesef, akkoordenleer en nog veel meer. Skills die de basis vormen voor jouw muzikale creativiteit en eigen geluid.

Ieder trimester wordt afgesloten met een swingende On Stage avond waarbij alle cursisten optreden met hun band. 

Bij de SKVR Jazzschool kun je op twee manieren lessen volgen, alleen bandles of bandles met instrumentles (combiles).

Tijdens de bandlessen werk je wekelijks of om de week met jouw jazzband 60 minuten aan repertoire, sound en performance. Wil je naast bandles ook individuele skills op je instrument verder ontwikkelen? Kies dan voor de combiles. Je krijgt dan wekelijks 60 minuten bandcoaching én wekelijks instrumentles in een groepje.