Bandles Jazzschool

Wil jij spelen in een jazzband? Dan is bandles bij de SKVR Jazzschool de perfecte keuze. Je krijgt een uur bandcoaching met jouw eigen band door een vaste coach. Heb je al een band, dan kun je met je hele band inschrijven. Heb je nog geen band? Geen probleem, wij zoeken een passende band voor jou. En binnen een half jaar sta je met jouw band het podium.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 428,00
21 t/m 24 jaar
€ 463,00
vanaf 25 jaar
€ 548,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 12 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

06-09-21 t/m 04-07-22
Diverse docenten muziek

Spelen in een jazzband? Vanaf de eerste lesdag speel je bij de SKVR Jazzschool in een band met muzikanten op gelijk niveau. Het arrangement wordt daarbij per band aangepast op niveau en stijl. Met advies van de docent kom je altijd in de geschikte band voor jou!

Naast samenspel blijft er natuurlijk ook ruimte voor eigen muzikale en instrumentale ontwikkeling. Daarbij staat het (leren) improviseren centraal. Tijdens het seizoen werk je aan timing, samenspel, vormbesef, akkoordenleer en nog veel meer. Skills die de basis vormen voor jouw muzikale creativiteit en eigen geluid.

Ieder trimester wordt afgesloten met een swingende On Stage avond waarbij alle cursisten optreden met hun band. 

Bij de SKVR Jazzschool kun je op twee manieren lessen volgen, alleen bandles of bandles met instrumentles (combiles).

Tijdens de bandlessen werk je wekelijks met jouw jazzband 60 minuten aan repertoire, sound en performance. Wil je naast bandles ook individuele skills op je instrument verder ontwikkelen? Kies dan voor de combiles. Je krijgt dan wekelijks 60 minuten bandcoaching én wekelijks instrumentles in een groepje.