Basistechnieken mode

Wil je graag rondlopen in jouw eigen designs? En borrel je van de ideeën om kleding te ontwerpen, maar ontbreekt het je nog aan de kennis en vaardigheden van het maken? In de modecursus basistechnieken leer je de skills die je nodig hebt om vorm te kunnen geven aan jouw ontwerpen. Daarnaast vind je in het modeatelier zijn allerlei basismaterialen die je kunt gebruiken.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 251,00
vanaf 21 jaar
€ 379,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Basismaterialen zijn inbegrepen in het cursusgeld

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:30 - 22:00 uur
07-02-23 t/m 13-06-23
Henk Koers
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Ervaring
Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem! De cursus basistechnieken mode is bedoeld voor cursisten die geen of nauwelijks ervaring hebben met kleding/mode maken.

Aan de orde komen o.a. machinekennis en -vaardigheid. Je leert een aantal manieren om tot een patroon te komen. Er is aandacht voor kennis van stoffen en fournituren. Voor de verschillende onderdelen van kledingstukken zoals bijvoorbeeld sluitingen en zakken. Door het maken van eenvoudige kledingstukken in deze cursus leg je zo een basis voor uitvoeren van jouw mode ontwerpen.

Goed om te weten
In het modeatelier zijn basismaterialen zoals basisgaren en patroonpapier aanwezig. Je kunt daar gewoon gebruik van maken. Deze materialen zijn inbegrepen in het cursusgeld. 

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.