Peutermix 4x3

Weet je nog niet wat je peuter leuk vindt? Of vindt hij/zij juist alles leuk? Schrijf dan in voor deze kennismakingscursus van 12 lessen. Peutermix is een combinatiecursus waarbij jouw kind 3 lessen in 4 disciplines volgt zodat ze kennismaken met dans, toneelspelen, beeldend werken en muziek (zang). Bij alle lessen werk je vanuit één thema zoals beestenboel, stampende olifanten, kronkelende slangen, sierlijke vogels en gevaarlijke tijgers… geef jouw kind de kans om met haar of zijn creativiteit aan de slag te gaan en te ontwikkelen!

We kijken of we nog een tweede groep kunnen starten op de zaterdag om 11.00 uur. Schrijf je dus vooral in op de wachtlijst. 

Prijs voor 12 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 100,00
 • Cursus
 • Niveau: Alle niveaus
 • Leeftijd: 3 t/m 4 jaar
 • Dans, muziek, beeldende kunst én theater

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
10:00 - 10:45 uur
21-01-23 t/m 22-04-23
Diverse docenten SKVR
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!
Zaterdag
10:00 - 10:45 uur
21-01-23 t/m 22-04-23
Diverse docenten SKVR
Vol
 • Bij beeldende kunst ga je tekenen, scheuren, plakken en verven. Zo ontstaan er de gekste en mooiste figuren. Bij deze les is de aanwezigheid en hulp van een ouder gewenst.
   
 • Bij dans beweeg je op allerlei manieren: klein, groot, springend, kruipend, kronkelend en stampend… Op speelse manier worden motorische vaardigheden gestimuleerd en komt creativiteit aan bod.
   
 • Bij muziek ga je aan de hand van verschillende songs jouw stem ontdekken. Ook ga je samen met leeftijdsgenoten aan de slag met ritmes en verschillende instrumenten. Je loopt lachend en swingend de les weer uit!
   
 • Bij theater gaan we uit van een verhaal. Je mag verschillende rollen spelen en laat je fantasie volledig de vrije loop. Naast creativiteit wordt ook samenwerking gestimuleerd, want toneelspelen doe je met elkaar.

Thema's
De docenten gaan, elk in hun discipline, aan de slag rondom één thema. Leuke liedjes en allerlei beelden geven input voor veel plezier. Dit thema komt voorbij in alle lessen en verbindt zo de lessen met elkaar. En het geeft jouw kind de kans om met haar of zijn creativiteit aan de slag te gaan.

 • De cursussen die in september starten hebben het thema ‘Waterpret’.
 • De cursussen die in januari starten hebben het thema ‘Beestenboel’.

Presentaties
Aan het eind van iedere derde les kunnen ouders komen kijken naar wat er is gedaan en geleerd per discipline. Zo ontdek je wat jouw kind het leukst vindt. Daarna zijn er genoeg mogelijkheden om door te gaan!