Kleutermix 6x

Weet je nog niet wat je kleuter leuk vindt? Of vindt hij /zij alles leuk? Schrijf dan in voor deze combinatiecursus van 6 lessen, locatie Ringdijk. Bij Kleutermix volgt je kind 3 disciplines zodat ze kennismaken met muziek, dans, toneelspelen en beeldend werken. Alle lessen werken vanuit het thema ‘Er was er eens…’ dat gaat over sprookjes met prinsessen, stoere helden en fabelachtige dieren. Geef je kind de kans om met haar/zijn creativiteit aan de slag te gaan en te ontwikkelen!

Prijs voor 6 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 50,00
 • Cursus
 • Niveau: Alle niveaus
 • Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
11:00 - 11:45 uur
13-05-23 t/m 17-06-23
Diverse docenten SKVR
 • Bij beeldende kunst ga je tekenen, scheuren, plakken en verven. Zo ontstaan er de gekste en mooiste figuren. Bij deze les is de aanwezigheid en hulp van een ouder gewenst.
   
 • Bij dans beweeg je op allerlei manieren: klein, groot, springend, kruipend, kronkelend en stampend… Op speelse manier worden motorische vaardigheden gestimuleerd en komt creativiteit aan bod.
   
 • Bij muziek ga je aan de hand van verschillende songs jouw stem ontdekken. Ook ga je samen met leeftijdsgenoten aan de slag met ritmes en verschillende instrumenten. Je loopt lachend en swingend de les weer uit!
   
 • Bij theater gaan we uit van een verhaal. Je mag verschillende rollen spelen en laat je fantasie volledig de vrije loop. Naast creativiteit wordt ook samenwerking gestimuleerd, want toneelspelen doe je met elkaar.

Thema's
De verschillende docenten gaan, elk in hun discipline, aan de slag rondom het thema en verbindt zo de lessen met elkaar. Leuke liedjes en allerlei beelden geven input voor veel plezier. En het geeft jouw kind de kans om met haar of zijn creativiteit aan de slag te gaan.