Grafisch vormgeven met InDesign

Wil jij jouw creatieve vaardigheden ontwikkelen en wil je eigen publicaties ontwerpen? Dan is de cursus Grafisch vormgeven met InDesign iets voor jou! Adobe InDesign is binnen de Creative Suite hét programma waarmee je allerlei soorten publicaties kunt creëren. Denk aan: nieuwsbrieven, advertenties, folders, brochures, (digitale) presentaties, kranten en (digitale) boeken. 

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 169,00
21 t/m 24 jaar
€ 205,00
vanaf 25 jaar
€ 274,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar
  • Inclusief online leeromgeving

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
18:00 - 20:00 uur
13-01-22 t/m 10-03-22
Diverse docenten fotografie & media

Tijdens deze cursus maak je aan de hand van opdrachten stap voor stap kennis met InDesign. Daarbij komen onderwerpen zoals opmaak (layout), typografie en kleursystemen aan de orde. Ook krijg je praktische tips over bestandsformaten, het exporteren van een PDF en het afdrukken van je publicatie. 

Na afronding van de cursus ben je in staat om een eigen, eenvoudig (digitaal) drukwerk te maken. 
De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van twee uur. Lessen met aandacht voor theorie én praktijk. Reserveer voor het maken van de thuisopdrachten minimaal 2 uur per week.    

Goed om te weten 
In deze cursus werk je in de lessen met InDesign CS6 op de computer. Om het maximale uit je cursus te halen is het belangrijk dat je thuis ook kunt werken in het programma InDesign; of je nu met versie CS5, CS6 of CC werkt, maakt niet uit. Software voor thuisgebruik is niet bij de cursusprijs inbegrepen. 

Het is belangrijk dat je beschikt over basis computervaardigheden. 

Online leeromgeving
Je kunt tijdens de cursus ook altijd terecht in het digitale klaslokaal. Hier vind je al het lesmateriaal van de cursus in overzichtelijke lessen met aansprekend beeldmateriaal. Ook kun je hier alle thuiswerkopdrachten terugvinden en houd je contact met je docent en medecursisten.