Beeldbewerken met photoshop

Wil jij (beter) leren werken met Photoshop? Voor privégebruik of voor je werk? Dan is de cursus beeldbewerken met Photoshop wat voor jou. Maak aan de hand van opdrachten stap voor stap kennis met Photoshop. Basisprincipes zoals de Photoshop werkomgeving en het digitale beeld komen aan bod, maar ook het maken van selecties, het gebruik van lagen en knippen, plakken en transformeren.

Prijs voor 8 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 169,00
21 t/m 24 jaar
€ 205,00
vanaf 25 jaar
€ 274,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar
  • Inclusief online leeromgeving

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
18:00 - 20:00 uur
10-02-22 t/m 07-04-22
Maria Hylarides

In deze cursus leer je foto’s te verbeteren door het gebruik van compositie en kleur en je werkt met typografie. Daarnaast komen ook het maken van montages en collages aan bod. Een cursus voor iedereen die creatief met beeld om wil gaan. 

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van twee uur. Lessen met aandacht voor theorie én praktijk. Reserveer voor het maken van de thuisopdrachten minimaal 2 uur per week.    

Goed om te weten 
In deze cursus werk je in de lessen met Photoshop CS6 op de PC. Om het maximale uit je cursus te halen is het belangrijk dat je thuis ook kunt werken in het programma Photoshop; of je nu met versie CS5, CS6 of CC werkt, maakt niet uit. Software voor thuisgebruik is niet bij de cursusprijs inbegrepen. 

Het is belangrijk dat je beschikt over basis computervaardigheden.

Online leeromgeving
Je kunt tijdens de cursus ook altijd terecht in het digitale klaslokaal. Hier vind je al het lesmateriaal van de cursus in overzichtelijke lessen met aansprekend beeldmateriaal. Ook kun je hier alle thuiswerkopdrachten terugvinden en houd je contact met je docent en medecursisten.