Yoga Flow 18X

Hatha yoga is een milde vorm van yoga waarbij de docent tijdens de lessen rekening houdt met zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden van de beoefenaar. Er worden alternatieve oefeningen geboden wanneer dit nodig is. Je zult merken dat je beweeglijkheid wordt onderhouden en eventueel zelfs toeneemt.

Prijs voor 18 les(sen)

vanaf 21 jaar
€ 189,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 21 t/m 99 jaar
  • Ontspanning na je werk of studie

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
11:15 - 12:15 uur
13-01-23 t/m 23-06-23
Lieke Verheul
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles

Wat leer je?
Door het beoefenen van yoga ervaar je de wisselwerking tussen voelen en denken en hoe zich dat uit in je lichaam. Bij veel mensen wordt de adem vaak hoog en snel in het lichaam ervaren, maar door deze om te buigen naar een rustige buikademhaling ontstaat er zowel fysiek als psychisch meer rust.

In de traditie van yoga ziet men het ouder worden als een verrijking die naar binnen gericht is, op zoek naar innerlijke verfijning en verdieping. Yoga helpt om lichaam en geest in balans te houden. Door regelmatige en aandachtige beoefening van de yogahoudingen ontwikkel je innerlijke kracht, focus, uithoudingsvermogen, soepelheid, evenwicht en concentratie. Iedere deelnemer werkt vanuit de mogelijkheden van zijn/haar eigen lichaam. En omdat er ook gebruik gemaakt wordt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een stoel, kan je ook als je wellicht niet soepel bent, altijd meedoen.