Danstraining

Fit door dans! Sportief bezig zijn en tegelijk lekker dansen? Doe mee aan de SKVR Danstraining. Werk door dans aan kracht en souplesse, een goede houding, coördinatie en conditie. En dit alles met heel veel dansplezier! Dans- of bewegingservaring is natuurlijk welkom, maar niet vereist. Iedereen kan meedoen! 

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
vanaf 21 jaar
€ 440,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
09:30 - 10:30 uur
27-08-22 t/m 17-06-23
Sandra van Brenkelen
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles

De les
De les is opgebouwd uit dansante oefeningen en danscombinaties vanuit verschillende danstechnieken; klassiek, jazz en modern. Deze zijn afwisselend ontspannen, krachtig, rustig en met lekker veel vaart. De les begint met een opwarming met uitnodigende, eenvoudige bewegingen. We doen oefeningen op de grond en aan de barre voor spiertraining en een goede balans. De danscombinaties worden stap voor stap opgebouwd, zodat jouw dansvaardigheden zich geleidelijk uitbreiden. Er wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende soorten muziek: van klassiek tot wereldmuziek tot jazz. In deze cursus draait het om het onderhouden van de gezondheid en fysieke mogelijkheden. 

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.