Dansmakers XL Framed

Tijdens de bijzondere cursus Dansmakers XL wordt intensief samengewerkt met professionele dansgezelschappen uit Rotterdam. Dit seizoen staat FRAMED van Conny Janssen Danst op het programma. Na HOW LONG IS NOW, INSIDE OUT, HOME, BROOS en KIEM laten we ons inspireren door de nieuwe voorstelling FRAMED. Ben jij 16 jaar of ouder en heb je minimaal 3 jaar danservaring? Pak je kans en doe mee!

Prijs voor 7 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 156,00
vanaf 21 jaar
€ 189,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar
  • Inclusief gratis kaartje voor FRAMED

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
20:00 - 22:00 uur
20-01-23 t/m 17-03-23
Diverse docenten dans
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

‘In FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten. Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’ Conny Janssen

In zes repetities leer je materiaal uit de choreografie FRAMED van danseres Laura Costa. Conny Janssen zelf bezoekt ook een repetitie om de puntjes op de i te zetten. Daarnaast is een voorstellingsbezoek aan FRAMED in de Rotterdamse schouwburg onderdeel van de cursus en inbegrepen bij de cursusprijs.

Op 17 maart treed je, samen met Dansmakers Small, Medium en Large op in de voorstelling Dansmakers presenteert FRAMED.