Urban vervolg

Heb je al één of twee jaar danservaring, dan is deze cursus wat voor jou! Deze cursus is voor alle volwassenen die een passie hebben voor dans en aan de slag willen met verschillende stijlen binnen de urban. Verschillende invloeden komen aan bod: van breakdance, popping, jazz, lyrical hiphop tot commerciële hiphop. Je leert hier dansen in de breedste zin van het woord! Deze cursus wordt gegeven op onze locatie in het centrum van Rotterdam. 

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
vanaf 21 jaar
€ 440,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
20:00 - 21:00 uur
24-08-22 t/m 21-06-23
Nora Palossy
Inschrijven gratis proefles

De les
In de les dans je op hiphop, R&B en popmuziek. Na een uitgebreide opwarming, waarin je op een dansante manier werkt aan coördinatie, kracht en verbetering van je conditie volgt een danscombinatie. Deze combinatie kan variëren van lyrical hiphop, clipdance, tot funky-jazz en hiphop-fast.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.