Urban 8-12 jaar

Urban dance is de dansstijl van nu: een creatieve dansstijl met veel urban invloeden. In deze cursus verken je basistechnieken als breakdance, popping, jazz & modern, lyrical hiphop, commerciële hiphop en LA style. Naast bekende moves van tv hoort eigen inbreng door freestylen er natuurlijk bij!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 287,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
16:30 - 17:30 uur
01-09-21 t/m 15-06-22
Nora Palossy
Dinsdag
17:00 - 18:00 uur
14-09-21 t/m 28-06-22
Milla Amrani

De les
De les begint met een stevige warming up, er zijn oefeningen om de spieren sterker en leniger te maken. Er wordt gedanst op hiphop, R&B en popmuziek. Iedere les is er ruimte voor samenwerking en eigen inbreng bij het maken van de choreo! Deze kan variëren van lyrical hiphop, clipdance, tot funky-jazz en hiphop-fast. Creativiteit en fantasie worden ontwikkeld door dansopdrachten en bewegingsspel. De dansontwikkeling en muzikaliteit worden gestimuleerd door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen. 

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.