Urban 6-8 jaar

Urban is de dansstijl van nu! In deze cursus maak je op een speelse manier kennis met urban dance in de breedste zin van het woord. De cursus is gebaseerd op algemene basisdanstechnieken uit moderne dans en jazzdans en wordt aangevuld met verschillende urban invloeden als breakdance, popping en hiphop. Naast bekende moves van tv hoort eigen inbreng door freestylen er natuurlijk bij!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 8 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
16:00 - 17:00 uur
23-08-22 t/m 06-06-23
Milla Amrani
Inschrijven gratis proefles

De les
De les begint met een stevige warming up. Je doet oefeningen om de spieren te versterken en leniger te maken. Iedere les is er ruimte voor samenwerking en eigen inbreng! In het tweede deel van de les werken we aan een choreo waarbij je alle bewegingen achter elkaar doet in een echte dans.

Door dansopdrachten en bewegingsspel worden creativiteit en fantasie ontwikkeld en ontstaat er een goede sfeer in de klas. Dansontwikkeling en muzikaliteit worden gestimuleerd door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.