Urban 10-12 jaar

Urban dance is de dansstijl van nu: een creatieve dansstijl met veel urban invloeden. In deze cursus verken je basistechnieken als breakdance, popping, jazz & modern, lyrical hiphop, commerciële hiphop en LA style. Naast bekende moves van tv hoort eigen inbreng door freestylen er natuurlijk bij!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 10 t/m 12 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
17:15 - 18:15 uur
25-08-22 t/m 22-06-23
Tanya Pattianakotta
Inschrijven gratis proefles
Donderdag
18:00 - 19:00 uur
25-08-22 t/m 22-06-23
Merle Popp
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles
Donderdag
18:15 - 19:15 uur
25-08-22 t/m 22-06-23
Tanya Pattianakotta
Inschrijven gratis proefles

De les
De les begint met een stevige warming up met oefeningen om de spieren sterker en leniger te maken. Iedere les is er ruimte voor samenwerking en eigen inbreng bij het maken van de choreo!

Deze kan variëren van lyrical hiphop en clipdance tot funky-jazz en hiphop-fast. Creativiteit en fantasie worden ontwikkeld door dansopdrachten en bewegingsspel. Binnen de lessen wordt de dansontwikkeling en muzikaliteit gestimuleerd door te werken met frasering, tempo en verschillende stijlen.  Er wordt gedanst op stevige beats, hiphop, R&B en popmuziek.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.