Modern vervolg

Al een aantal jaren moderne dansles achter de rug? Of heb je veel andere danservaring? Dan is modern vervolg iets voor jou. In deze cursus voor volwassenen verdiep je je vaardigheden in moderne dans. Je werkt aan technische training, improvisatieopdrachten, partnerwerk, danscombinaties en presentatie. De les vindt plaats op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
vanaf 21 jaar
€ 440,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
19:30 - 20:30 uur
22-08-22 t/m 26-06-23
Agnes Philipsen
Inschrijven gratis proefles
Dinsdag
19:45 - 20:45 uur
23-08-22 t/m 06-06-23
Linda van Dijk
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles

Dansgevoel
Ooit ontstond deze stijl in reactie op het klassiek ballet, dat sterk gericht was op vorm en lichtheid van de bewegingen. Moderne dans gaat uit van de schoonheid van alledaagse natuurlijke bewegingen als lopen, draaien, zwaaien, vallen, rollen. Het gebruik van de grond is een belangrijk onderdeel van de les en mede daardoor is moderne dans aardser dan klassieke dans. Er is veel aandacht voor de zeggingskracht van de dans. Moves uit andere stijlen worden in modern verwerkt, net als jouw eigen, unieke bewegingstaal. In de cursus dans je op uiteenlopende soorten muziek. Je ontwikkelt o.a. lichaamsbewustzijn, coördinatie en dansgevoel.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.