Modern gevorderd

Heb je een aantal jaren ervaring in moderne dans? Of heb je veel andere danservaring en ben je een snelle leerling? Dan is modern gevorderd iets voor jou. In deze cursus voor volwassenen vergroot je je fysieke en technische mogelijkheden en je zeggingskracht in dans. Je werkt aan de juiste techniek voor moderne dans met elementen als het gebruik van adem, flow, dynamiek, zwaartekracht, body-awareness en ruimte. De les wordt gegeven op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 369,00
vanaf 21 jaar
€ 552,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
18:30 - 19:45 uur
23-08-22 t/m 06-06-23
Linda van Dijk
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles

De les
Onder moderne dans vallen diverse soorten moderne danstechnieken die het lichaam gebruiken als expressie- en communicatiemiddel. Iedere docent geeft in zijn/haar les een eigen kleur aan de techniek en maakt daarbij gebruik van verschillende muzikale stijlen. Je wordt uitgedaagd in dansfrases en danscombinaties en gestimuleerd in je dansplezier!

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.