Modern 12+

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en wil je met moderne dans beginnen of heb je al danservaring? Dan kun je kiezen voor Modern 12+ bij SKVR! Moderne dans is een expressieve dansstijl die uitgaat van natuurlijke bewegingen als springen, draaien, zwaaien en rollen. Moves uit andere stijlen worden in modern verwerkt, net als jouw eigen, unieke bewegingstaal. In de cursus ontwikkel je lichaamsbewustzijn, coördinatie en dansgevoel. De les vindt plaats op onze locatie in het centrum van Rotterdam.
 

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 12 t/m 18 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
14:15 - 15:15 uur
27-08-22 t/m 24-06-23
Tanya Pattianakotta
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Inschrijven gratis proefles
Woensdag
20:00 - 21:00 uur
07-09-22 t/m 21-06-23
barbera Oppenheimer
Inschrijven gratis proefles

De les
In deze les leer je de vaardigheden van de moderne danstechniek zoals het gebruik van spanning/ontspanning, adem, sprongen en zwaartekracht. Technische training, danscombinaties en improvisatie worden in één les gecombineerd. Je danst op verschillende soorten muziek.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.