Klassiek 12+

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en wil je met dansen beginnen of heb je al danservaring? Dan kun je kiezen voor Klassiek  12+ bij SKVR! Klassiek is een gracieuze dansstijl, die een uitstekende basis vormt voor elke danser. Zeker als je verder wil met dansen, een goede danstechniek wil beheersen of misschien zelfs wel naar een dansopleiding wil is klassiek ballet een hele goede les om te volgen.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 12 t/m 24 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
18:00 - 19:00 uur
25-08-22 t/m 15-06-23
Inge de Peinder
Inschrijven gratis proefles

De les
De les begint meestal met een technische warming-up aan de barre, om zo beide kanten van het lichaam even sterk te ontwikkelen. In het midden (au milieu) en door de ruimte werk je volgens de principes van het klassiek ballet aan je kracht, souplesse, bewegingskwaliteiten en conditie. Daarbij zijn dansgevoel, presentatie en natuurlijk dansplezier belangrijke ingrediënten! Je zult versteld staan hoe snel je wegwijs bent in de techniek, logica en terminologie.

Aanvullende informatie

  • Balletschoenen (te verkrijgen in danswinkels) worden aangeraden.

Vanaf november 2021 zullen de lessen op donderdag gegeven worden in ons prachtige nieuwe pand aan de Hillevliet in Rotterdam Zuid!

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.