Tap vervolg

Tap vervolg is een les voor alle volwassenen die een tot drie jaar ervaring hebben in tapdans. Houd je van ritme, timing en dans, dan is dit wat voor jou. Tapdans is een ritmische dans die in Amerika ontstaan is uit Afrikaanse, Ierse en Schotse dansvormen. Je maakt hierbij geluid met je tapschoenen. Tappen is helemaal met de tijd meegegaan, is overgenomen in veel moderne dansstijlen en is daarmee een dansstijl van nu geworden!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
vanaf 21 jaar
€ 440,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:30 - 20:30 uur
23-08-22 t/m 06-06-23
Ruth Rosendaal
Inschrijven gratis proefles

Je werkt in de les aan diverse basisstappen, handclaps, funky ritmes, uitdagende timing en uiteraard de tapdanstechniek. Deze wordt stukje voor stukje aangeboden zodat iedereen het kan leren. Dans en tap komen samen in improvisatie en choreografieën op diverse muzieksoorten.

Aanvullende informatie

  • Omdat tapdans gaat over het dansen in combinatie met ritme en geluid zijn schoenen met taps eronder noodzakelijk om geluid te kunnen maken.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.