Tap gevorderd

Tap gevorderd is een gevorderde les voor alle volwassenen die drie of meer jaar ervaring hebben in tapdans. Vind je het leuk om nieuwe combinaties te leren met gebruik van de standard steps en time steps, dan is dit wat voor jou. Tapdans is een ritmische dans die is ontstaan in Amerika uit Afrikaanse, Ierse en Schotse dansvormen. Je maakt hierbij geluid met je tapschoenen. Tappen is helemaal met de tijd meegegaan, is overgenomen in veel moderne dansstijlen en is daarmee echt een dansstijl van nu geworden!

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 369,00
vanaf 21 jaar
€ 552,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
20:30 - 21:45 uur
23-08-22 t/m 06-06-23
Ruth Rosendaal
Inschrijven gratis proefles

De les
Je werkt in de les aan de standard steps, time steps, handclaps, funky ritmes, uitdagende timing en uiteraard de tapdanstechniek. Omdat je al ervaring hebt met tap zit er lekker veel vaart in de les. Dans en tap komen samen in choreografieën op hele diverse muzieksoorten.

Aanvullende informatie

  • Omdat tapdans gaat over het dansen in combinatie met ritme en geluid zijn schoenen met taps eronder noodzakelijk om geluid te kunnen maken.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.