Tap 12+

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar, houd je van ritme en dans dan kan je nu ook kiezen bij SKVR Dans voor Tap 12 +. Tapdans is een ritmische dans die is ontstaan in Amerika uit Afrikaanse, Ierse en Schotse dansvormen. Je maakt hierbij geluid met je tapschoenen. Tappen is helemaal met de tijd meegegaan, is overgenomen in veel moderne dansstijlen en is daarmee echt een dansstijl van nu geworden! Tap 12 + is een beginners les.

Prijs voor 36 les(sen)

Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 12 t/m 20 jaar
  • Tap

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
17:30 - 18:30 uur
01-09-20 t/m 22-06-21
Ruth Rosendaal

De les
Je werkt in de les aan diverse basisstappen, hand en body claps, funky ritmes, uitdagende timing en uiteraard de tapdanstechniek. Deze wordt stukje voor stukje aangeboden zodat iedereen het kan leren. Dans en tap komen samen in choreografieën op hele diverse muzieksoorten. Docente Ruth is rhythm tapdanser en volgt de stijl die in New York wordt gedanst. Zij heeft jarenlange dans ervaring met de tapmasters uit deze stad. Tijdens de lessen gebruikt zij allerlei soorten muziek van pop tot afrikaans en van jazz tot hiphop! Je danst niet alleen maar op één plaats, je verplaatst vanuit het ritme door de ruimte.

Aanvullende informatie
Omdat tapdans gaat over het dansen in combinatie met ritme en geluid zijn schoenen met taps eronder noodzakelijk om geluid te kunnen maken. Voor de proefles zijn er tapschoenen beschikbaar, mail dan je maat door naar klantenservice@skvr.nl Wanneer je besluit om de les te blijven volgen heeft Ruth de nodige informatie om de juiste schoenen aan te schaffen.