Jazz vervolg

Hou je van lekker swingen op funky muziek, en heb je al minstens twee jaar jazzdans gedaan? Of heb je veel andere danservaring? Dan is jazz vervolg iets voor jou. In deze cursus voor jongeren en volwassenen smelten de stijlen die jazzdans vormen samen (modern jazz, Afro-jazz en streetdance). De cursus wordt gegeven in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 281,00
21 t/m 24 jaar
€ 316,00
vanaf 25 jaar
€ 422,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Vervolg
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:15 - 20:15 uur
01-09-20 t/m 29-06-21
Merel Driessen

De les
Deze populaire danstechniek is ontstaan bij de Afro-Amerikaanse jongeren in de New Yorkse achterbuurten. Hét kenmerk van jazzdans is het dynamische karakter: het is explosief, ritmisch, uitdagend, sportief en voortdurend in ontwikkeling. Na een uitgebreide warming-up waarin je op een dansante manier je coördinatie, houding en conditie verbetert, met aandacht voor je presentatie, werk je aan een danscombinatie. Soms swingend, soms op een ballad. Een energieke en dynamische dansvorm!

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.