Jazz gevorderd

Al een flink aantal jaren jazzdans gedaan? En heb je een gedegen basistechniek? Dan is deze les op gevorderd niveau iets voor jou. Hét kenmerk van jazzdans is het dynamische karakter: het is explosief, ritmisch, uitdagend, sportief en voortdurend in ontwikkeling. In deze cursus verken je je grenzen in complexe danscombinaties. De les is voor volwassenen en vindt plaats op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 353,00
21 t/m 24 jaar
€ 396,00
vanaf 25 jaar
€ 527,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
20:15 - 21:30 uur
01-09-20 t/m 29-06-21
Tamar Riani

De les
Jazzdans is ontstaan bij de Afro-Amerikaanse jongeren in de New Yorkse achterbuurten. Er zijn vele stijlen en invloeden: modern jazz, Afro jazz, streetdance, hiphop. Na een uitgebreide warming-up waarin aandacht wordt besteed aan isolaties, grote, kleine en snelle bewegingen, werk je aan swingende danscombinaties. Muziek is vaak het uitgangspunt voor een choreografie. Deze energieke dansvorm is ideaal om je coördinatie en conditie te trainen en te werken aan je uithoudingsvermogen en spierkracht.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.