Jazz basis

Altijd al willen dansen, maar nog nooit de stap genomen? Dansles gehad in andere stijlen en benieuwd naar jazzdans? Dan is deze basiscursus iets voor jou. Jazzdans is ontstaan bij de Afro-Amerikaanse jongeren in de New Yorkse achterbuurten. In de jazzdans heb je vele stijlen en invloeden: modern jazz, Afro jazz, streetdance, hiphop. Hét kenmerk van jazzdans is het dynamische karakter: het is explosief, ritmisch, uitdagend, sportief en voortdurend in ontwikkeling. Deze les voor volwassenen vindt plaats op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 287,00
21 t/m 24 jaar
€ 322,00
vanaf 25 jaar
€ 430,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
18:15 - 19:15 uur
31-08-21 t/m 05-07-22
Tamar Riani

De les
Na een uitgebreide warming-up waarin aandacht wordt besteed aan isolaties, grote, kleine en snelle bewegingen, werk je aan swingende danscombinaties. Muziek is vaak het uitgangspunt voor een choreografie. Ook de oefeningen zijn dansant, zodat je dansend de techniek leert. Deze energieke dansvorm is ideaal om je coördinatie en conditie te trainen en te werken aan je uithoudingsvermogen en spierkracht.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.