Boysclass 6-10 jaar

Voor jongens die graag in een jongensgroep willen dansen, bieden wij binnen onze kinderdanslessen speciale lessen passend bij de bewegingsenergie van jongens van 6 tot 10 jaar! Deze fysiek pittige les sluit aan bij de belevingswereld van jongens en legt de basis voor verschillende dansvormen. Of je nu voor het eerst wilt kennismaken met dans of dat je al veel verder bent, in deze jongensles speelt de docent daarop in. De cursus wordt gegeven op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 294,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
17:15 - 18:15 uur
26-08-22 t/m 07-07-23
Mateus Krijgsman
Inschrijven gratis proefles

De les
We doen uitdagende bewegingsspelletjes en leren stoere passen uit hip hop en breakdance. Dansplezier staat bij dit alles voorop! Een uitstekende basis voor verschillende dansvormen, voor nu en voor later. Je leert de basisvaardigheden van dans zoals een goede houding, stoere danspassen, coördinatie, muzikaal werken, samen dansen. Daarnaast is er veel ruimte om de eigen creativiteit te uiten en zelf dans te maken.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.