Tekenen: de kleur van zwart-wit

Een cursus in zwart/wit, waarbij de mogelijkheden van de verschillende tekentechnieken en materialen uitgebreid worden behandeld. Aan bod komen potlood, pen en inkt, houtskool en diverse krijtsoorten. Aan de hand van verschillende opdrachten worden thema’s als het portret, perspectief en stilleven behandeld. Er wordt getekend naar waarneming, maar ook naar eigen invulling en fantasie.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 309,00
vanaf 21 jaar
€ 356,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Materialen verkrijgbaar bij SKVR

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
13:30 - 16:00 uur
23-01-23 t/m 12-06-23
Michel Wieggers
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

In deze cursus krijg je opdrachten waarbij het ontwikkelen van creatief inzicht centraal staat. Elke les wordt afgesloten met een korte gezamenlijke nabespreking. De cursus bestaat uit 15 lessen maar de opdrachten binnen voor- en najaarsseizoen verschillen van elkaar zodat, als je dat wilt, een cursus ook uit 30 lessen kan bestaan. Daarvoor schrijf je je apart in.

Goed om te weten:
Voor de aanschaf van de materialen zal de docent bij aanvang van de cursus advies geven. De meeste materialen zijn bij de SKVR winkel te koop en wat er nog extra nodig is kan in de loop van de cursus aangeschaft worden.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.