Tekenen als basis

Je werkt in de cursus Tekenen als basis met verschillende tekenmaterialen op papier; schilderachtig of juist constructief, in kleine schetsen of op groot formaat, verhalend of meer abstract. Je leert de basisbeginselen van het tekenen en ontdekt je eigen mogelijkheden door te oefenen. De cursus is interessant voor beginners, maar ook voor gevorderden die hun tekenvaardigheid willen verdiepen.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 309,00
vanaf 21 jaar
€ 356,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Materialen verkrijgbaar bij SKVR

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
19:30 - 22:00 uur
01-09-22 t/m 22-12-22
Inez Odijk
Vol

Elke les krijg je opdrachten die gepaard gaan met uitleg, voorbeelden en oefeningen. Vormen tekenen, figuurtekenen en ruimtelijk tekenen zijn drie thema’s in deze cursus. Je leert verschillende manieren van tekenen zoals arceren, in lijnen, vlakken of vlekken. Je maakt je begrippen zoals compositie, donker/licht en perspectief eigen.  De verschillende tekenmaterialen zoals houtskool potloden, krijtsoorten, pen en inkt of penseel en inkt komen per les aan bod.

Goed om te weten
Voor de eerste les kun je houtskool en papier in onze winkel (locatie: SKVR Rotterdam Centrum) aanschaffen. De eerste les wordt een materialenlijst uitgereikt.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.