Tekenen en schilderen: de verandering 5x

Door de eeuwen heen zijn er in de beeldende kunst regels doorbroken. Juist hierdoor heeft de kunst zich kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. Verandering leidt immers naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Zo ook in deze cursus tekenen en schilderen.

Prijs voor 5 les(sen)

21 t/m 24 jaar
€ 80,00
vanaf 25 jaar
€ 96,00
Kortingsmogelijkheden >>
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar
  • Werken met verschillende materialen en technieken!

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
10:00 - 12:30 uur
09-06-21 t/m 07-07-21
Michel Wieggers
Vol
Woensdag
13:30 - 16:00 uur
09-06-21 t/m 07-07-21
Michel Wieggers
Vol

Bedoeld voor beginners en gevorderden die bereid zijn hun blikveld te verruimen. Een zekere mate van zelfwerkzaamheid is in deze cursus gewenst.

De opdrachten van waaruit wordt gewerkt in deze cursus van 5 lessen zijn thematisch en geven een kader waarbinnen de cursist op zoek gaat naar zijn/haar eigen invulling. De cursist wordt individueel begeleid bij het opstellen, het uitwerken en zo nodig bijstellen van een persoonlijk werkplan. Naast het accent op de conceptontwikkeling is er veel aandacht voor een uitleg over de verschillende teken- en schildertechnieken waarin de cursist kan werken. De cursus richt zich niet specifiek op het gebruik van één materiaal. Integendeel; onderzoek van de verschillende materialen wordt in deze cursus gestimuleerd.

Kijkmoment

Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.