Model: Verschil in opvatting

Alle aspecten van het modeltekenen en -schilderen komen aan de orde: verhoudingen, kleur, toon, compositie, ritme, handschrift, toets, lijnvoering en vlakverdeling. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zowel teken- als schilderkunstige aspecten komen in deze les aan bod. Zo ziet de cursist de wezenlijke verschillen van deze twee technieken. Mede ook omdat een modelstudie vaak van beide gebruik maakt.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 262,00
vanaf 21 jaar
€ 398,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Voor beginners en gevorderden

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
10:00 - 12:30 uur
31-08-22 t/m 14-12-22
Leo de Koning
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Voor de pauze neemt het model eerst een aantal standen van ongeveer vijf minuten aan. Hierna, tot aan de pauze, wordt de resterende tijd gewerkt met standen van ongeveer twaalf minuten. Na de pauze volgen twee standen van elk een half uur. De techniek die gekozen wordt, of het materiaal waarmee gewerkt wordt, is afhankelijk van wat de cursist onderzoekt.

Er mogen geen foto’s gemaakt worden van de modellen.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.