De uitdaging: verdieping, verbreding van het idee

In de cursus De uitdaging werk je met schetsen en studies naar een persoonlijke serie van meer uitgewerkte werkstukken in uiteenlopende technieken. Zowel voor de beginner als de meer gevorderde cursist, is het een uitdaging om te beginnen op dat maagdelijke vel papier. De docent geeft aan het begin van deze cursus een lesbrief waarin een aantal opdrachten staat. De eerste schetsen die je naar aanleiding daarvan maakt resulteren uiteindelijk in een samenhangende serie werken. 

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 309,00
vanaf 21 jaar
€ 356,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Aandacht voor individuele begeleiding

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
10:00 - 12:30 uur
31-08-22 t/m 14-12-22
Anna Ramsair

Individuele begeleiding van de docent helpt de beginnende cursist eigen mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken. De gevorderde cursist werkt  aan verbreding en verdieping. Zo ontstaan gedurende de cursus steeds weer nieuwe werkstukken die voortkomen uit de eerste werken. Hoewel je aan het begin van de cursus met diezelfde opdrachten als de anderen bent begonnen, kan je tegen het eind ervan een eigen persoonlijk "oeuvre" presenteren. Dat het resultaat zo persoonlijk is komt door de individuele keuzes die je, in samenspraak met de docent, maakt. Keuzes die resulteren in het gebruik van uiteenlopende materialen en vormen.
Met een open mind en een avontuurlijke instelling  en een zekere mate van zelfwerkzaamheid, maak je de cursus de Uitdaging tot jouw succes. 

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.