Vrije werkplaats 3D

Als je een cursus keramiek volgt en je zou graag wat meer tijd willen hebben om zelfstandig aan je werkstukken te werken, dan kan je je aanmelden voor de Vrije werkplaats keramiek.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 78,00
21 t/m 24 jaar
€ 80,00
vanaf 25 jaar
€ 85,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Nieuw dit seizoen!

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
10:00 - 12:30 uur
01-10-20 t/m 01-07-21
Diverse docenten SKVR

In de vrije werkplaats werk je geheel zelfstandig zonder docent. Er zijn twee dagdelen beschikbaar, echter verbind je je aan het dagdeel van je keuze. Je kan 15 keer komen werken in dezelfde periode als je cursus loopt.

De opzet/bedoeling van de vrije werkplaats 3D is dat je naast de cursus die je bij ons volgt wat meer tijd hebt om aan je werkstuk te werken. Je werkt aan het werkstuk of de werkstukken waar je in de les ook mee bezig bent.

Deelname aan de Vrije werkplaats 3D is alleen mogelijk als er een keramiekcursus van SKVR naast wordt gevolgd, zodoende ben je verbonden aan een docent. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling de vrije werkplaats te gebruiken als ‘open atelier’, waar je je eigen werk maakt buiten de cursus om of productie draait voor een expositie of eigen gebruik (we hebben niet de capaciteit aan mankracht en ovens om meer werk te verwerken dan er in de cursussen vervaardigd wordt).

Het verwerken van grondstoffen en aanwezige glazuren, alsmede het gebruik van de spuitcabine is niet toegestaan. Dit mag alleen in aanwezigheid van een docent, dat betekent dat je dat in de les kan doen.

Na gebruik van de faciliteiten dienen het lokaal, de gebruikte materialen en gereedschappen schoon en netjes achter gelaten te worden.