Boetseren, vrije werkvormen

De mogelijkgheden van klei ontdekken? Werk op jouw eigen niveau. Of je nu beginnend bent of gevorderd. Werk aan de basis (voor de beginners) door verschillende opdrachten. Ontdek het plezier van het boetseren. Opbouwen in ringen. Werken met kleiplakken. Vervormen. En uithollen. Met deze kneepjes in de vingers kies je zelf wat je wilt gaan maken. Figuratief. Abstract. Of soms toegepast. Leer ook de basis van diverse glazuurtechnieken. 

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 262,00
vanaf 21 jaar
€ 398,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Ontwikkelen van eigen beeldtaal

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
19:30 - 22:00 uur
25-01-23 t/m 31-05-23
Vera Harmsen
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Ga zelfstandig aan de gang en word je begeleid in de ontwikkeling van je eigen beeldtaal. Heb je de slag te pakken? Dan voel je de rust en ruimte om je ideeën te schetsen en uit te werken. Kies de technieken, kleisoorten en kleurtoepassingen. Verras jezelf met het resultaat. Risico is niet uitgesloten. Daag jezelf uit om je verder te ontwikkelen. Wie waagt die wint.  

Neem zelf bij aanvang van de cursus het volgende mee: plastic bak met deksel om de klei in op te bergen (maat: ± 40x30x20cm), plastic pedaalemmerzakken. Een gereedschapssetje is aan te schaffen in het winkeltje. Ook de klei (fijne chamotte). De werkstukken worden gebakken (glazuur zelfs twee keer), de bakprijs wordt verrekend.