De opleiding

De Opleiding is voor iedereen die zich dagelijks intensief met beeldende kunst bezig wil houden. Uit het brede aanbod van beeldende cursussen wordt in overleg met de coördinator een individueel pakket samengesteld.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 997,00
21 t/m 24 jaar
€ 1.206,00
vanaf 25 jaar
€ 1.533,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Ontwikkelen van eigen beeldtaal

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
28-09-20 t/m 22-03-21
Diverse docenten beeld. kunst

De ambitie van de Opleiding is om deelnemers te stimuleren een persoonlijke beeldtaal te ontwikkelen en met hen hard te werken aan hun vaardigheden en aan de verdieping van hun kennis. Deelnemers worden uitgedaagd om de lat hoog te leggen en zich serieus te verdiepen in de beeldende kunst.

Gedurende een half jaar volg je zeven dagdelen per week een individueel traject. Je sluit daarbij aan in een van de meer dan 100 lessen die we hebben in de week. Een docent zal de rol van tutor op zich nemen en je naast de lessen regelmatig extra begeleiding bieden. Maandelijks zijn er bijeenkomsten om met docenten en met de andere deelnemers aan de opleiding elkaars werk te bespreken. Aan het eind van ieder half jaar vindt een beoordeling plaats.

Wie de Opleiding vier jaar lang gevolgd heeft rondt het traject af met een expositie en ontvangt een certificaat. De Opleiding biedt een mogelijkheid om je kennis te verdiepen, om te werken aan een professioneel portfolio en om grote stappen te zetten in je individuele ontwikkeling.

Wil je meer informatie en een intakegesprek? Neem contact op met Ed Santman via e.santman@skvr.nl.