Tekenen & schilderen, experimenteren met technieken

Zowel beginners als gevorderden gaan in deze cursus het experiment aan. Je wordt gestimuleerd om diverse technieken door elkaar te gebruiken om de identiteit van je onderwerp nader te onderzoeken. Ook komen tijdens de cursus algemene beeldaspecten zoals vorm, lijnvoering, compositie en kleurcontrast aan bod.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 170,00
21 t/m 24 jaar
€ 204,00
vanaf 25 jaar
€ 273,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Leer werken met verschillende technieken

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
16:30 - 19:00 uur
01-10-20 t/m 28-01-21
Sarah van der Pols

Aan de hand van verschillende, opeenvolgende opdrachten gaan we aan de slag met steeds een nieuw onderwerp. We gebruiken diverse teken- en schildermaterialen op acrylbasis en collagetechnieken. Groepsdynamiek én persoonlijke aandacht gaan hand in hand. Ook zijn er volop mogelijkheden voor langer lopende opdrachten om te werken aan de individuele ideeontwikkeling.

Door het werken met afwisselende materialen zoals verf, tape, houtskool, stift, (druk)inkt, fotokopieën en klei vergroot de cursist zijn basiskennis van deze materialen en biedt dit ruimte om nog meer te experimenteren.

We werken zowel naar de waarneming als vanuit een ideenoterend perspectief. Iedere les komen diverse voorbeelden uit de hedendaagse en klassieke beeldende kunst aan bod.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.