Collage en gemengde technieken

In deze cursus staat het combineren van uiteenlopende technieken en materialen centraal. Veel aandacht gaat uit naar het experiment en het leren inzetten van materialen op grond van hun specifieke kwaliteit. Uitgebreide uitleg over verschillende technieken en materialen zal dan ook worden gegeven en nieuwe toepassingen passeren de revue. Dat ook onconventionele combinaties van technieken een rol kunnen spelen maakt dat deze cursus een uitdagende ontdekkingsreis is naar onverwachte, nieuwe mogelijkheden.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 309,00
vanaf 21 jaar
€ 356,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Combineren van verschillende materialen en technieken

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
10:00 - 12:30 uur
24-01-23 t/m 23-05-23
Michel Wieggers
Vol
Dinsdag
13:30 - 16:00 uur
24-01-23 t/m 23-05-23
Michel Wieggers
Vol

Aan bod komen onder andere het schilderen met acryl- en aquarelverf, werken met verschillende tekenmaterialen zoals pastelkrijt en houtskool, het maken van transfers, het effectief verwerken van bestaande papiersoorten, textiel en/of fotomateriaal en de middelen en methoden om deze (goed) te verlijmen (collagetechniek). De cursist bepaalt zelf op welke combinatie van technieken hij/zij de nadruk wil leggen. Voor deze cursus is enige ervaring in het werken met acryl gewenst.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.