Kinder- en kleintjes kunstfestival in de kerstvakantie

Deze kerstvakantie is er weer een Kinder Kunstfestival én Kleintjes Kunstfestival op locatie SKVR Centrum en SKVR Ringdijk! Samen gaan we op reis naar Fantasiewereld. Ga je mee?
Datum:
KleintjesKunstKerst

Kleintjes kunstfestival

Woensdag 5 januari - 9:30 - 12:00 - locatie Rotterdam Centrum

Deze kerstvakantie is er weer een Kleintjes Kunstfestival bij SKVR Centrum! Ditmaal rondom het thema: op fantasiereis! Doe mee met de diverse workshops en de meespeelvoorstelling. Leef je uit in de speelruimte, bekijk de leuke animatiefilms uit het kleuterprogramma van IFFR of ga aan de slag in de maakstudio. 

Kortom: Plezier & kunst voor de allerkleinsten, van 1 jaar tot en met 5 jaar. 

Vrijdag 7 januari - 9:30 - 12:00 - locatie Ringdijk

Deze kerstvakantie is er voor het eerst een Kleintjes Kunstfestival bij SKVR Ringdijk! Het thema is: op fantasiereis! Doe mee met de diverse workshops en de meespeelvoorstelling. Leef je uit in de speelruimte, bekijk de leuke animatiefilms uit het kleuterprogramma van IFFR of ga aan de slag in de maakstudio. 

Kortom: Plezier & kunst voor de allerkleinsten, van 1 jaar tot en met 5 jaar. 

Kinder kunstfestival

Woensdag 5 januari - 13:00 - 16:00 - locatie Rotterdam Centrum

Laat je verrassen tijdens deze middag vol activiteiten! Volg de route langs diverse workshops, een film en sluit de dag af in de speelruimte. Een combinatie vol plezier & kunst voor de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. (Voor werkende ouders zijn er werkruimtes + WiFi beschikbaar!)